Pokreće Blogger.

..kombinezon prema vašoj građi

>> ponedjeljak, 25. travnja 2011.

U prethodnom postu sam pisala o tome šta sve možete postići sa kombinezonom, kako ih nositi i gdje ih kupiti, a u ovom postu ću pisati o tome kako odabrati kombinezon prema svom obliku tijela. Naravno, uvijek se preporučuje da bez obzira na to kakav izgle dželite postići u smislu prethodnog posta, bilo razigrani ili ultra dotjerani, da ipak povedete računa o tome da odaberete odjeću prema svojoj građi. Razlog više da vodite računa o tome kad su  u pitanju kombinezoni, jer oni vam mogu pomoći da jako dobro istaknete ono što želite na sebi i sakrijete ono što želite sakriti. Opet, moram priznati, ja se ne držim pretjerano ovakvih uputstava, jer jednostavno nekim stvarima ne mogu odoljeti, ali ne sumnjam da bih bolje izgledala kad bih se pridržavala ovih pravila.

1. DJEVOJKE SITNE GRAĐE

Ukoliko se ubrajate u djevojke sitne građe, tada su za vas najbolji izbor kratki kombinezoni, bilo da su od pamuka, satena, farmera ili nekog drugog materijala, jer u njima ćete izgledati nešto viši. Birajte one sa V izrezom ili bez naramenica i rukava,ravno sječenih, jer oni će vam izdužiti gornji dio tijela i naglasiti grudi. Isto tako, oni koji imaju naglasak na kukovima, neki sitni uzorak ili delikatne prugice mogu pomoći da se izduži donji dio tijela. Što se tiče obuće, naravno preporuka su sandale sa visokim petama, da bi se izgledalo više i seksipilnije. Ukoliko ikako možete odoljeti, izbjegavajte velike i široke modele da vas ne bi poklopili.


2. MRŠAVICE/ DJEČAČKA FIGURA

Ukoliko ste mršavica imate najveću slobodu igranja sa različitim uzorcima, materijalima, volumenom i krojevima. Kombinezoni od farmera i oni sa volanima vašoj androgenoj građi najbolje dodaju ženstvenost. Takođe, za povečan volumen možete nositi neki topić - tipa potkošulje ispod kombinezona. Možete nositi i kratke i duge kombinezone. Dječaka figura može izgledati seksipilnije ako dodate malo nakira i dodataka. Vi jedino biste mgoli izbjegavati uske kombinezone.






3. OBLINE

Ukoliko se možete pohvaliti manjim ili većim oblinama tada je najbolje da biratke kombinezone od fluidnih materijala koji lagano padaju i ne naglašavaju pretejrano obline. Pri tome možete nositi i duge i kratke kombinezone, s tim da izbjegavate krupne uzorke, držite se čistih boja jer u njima ćete izgledati mršavije. Ako imate krupne ruke tada najbolje da birate kombinezone sa kratkim ili dugim rukavima, a kaišić na struku će suziti vizuelno struk (opušteno nosite kaišić) i malo kamuflirati love handles :). Visoke pete će vam svakako pomoći da izgledate više i mršavije, a izbjegavajte uzorke i uske modele.


0 komentari:

Objavi komentar

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP