Pokreće Blogger.

...sako ala Chanel

>> utorak, 19. travnja 2011.

Ako ste uvijek smatrale da klasični sakoi ala Chanel , pepito uzorka i okruglog vrata idu uz isključivo klasične kombinacije za tip top dame i zbog toga ih izbjegavale, vrijeme je da ih pogledate drugim očima.

Naime, sad ih možete nositi uz sve i u svim prilikama, samo izaberite svoj stil. Na ovaj post su me inspirirali ovi predivni modeli koje imaju u Kotonu (da, oba su sakoa iz Kotona, koštaju oko 130 KM), pa sam pokušala napraviti par kombinacija za vas i dati vam ideje kako nositi ovaj 'all time' komad.

1.Ukoliko vam se sviđaju sada aktuelni modeli širokih hlača koji onako bogato padaju, onda ovu jaknicu kombinujte sa takvim hlačama visokog struka, uz platforme koje će malo opustiti cijelu kombinaciju i malu torbicu na lanac.

a'la Chanel


2. Ukoliko ste djevojka koja ne izlazi iz svojih omiljenih farmerki ni to nije prepreka za ovaj komad, nosite uz to veliku crnu torbu i balerinke, brogsice ili ovakve cipelice kao želite cipele bez pete, ili neke dobre čizme od gamoša.

...


3. Ukoliko volite ovako dotjeran look, nosite ovu jaknicu uz malo širi šorc i visoke štiklice.

...

4. Ukoliko ste vi ipak pobornik klasike, onda tu ne treba puno savjeta, ovaj sako uz malu crnu haljinu ili klasične crne hlače sa svilenom košuljom i cipele sa visokim petama i vi ste tu svoje na svom.



...



Uz to, tu je i par fotografija slavnih u ovoj slatkoj jaknici, one originalne Chanel izvedbe.



Drage moje, stay classy and fabulous i nikad ne sumnjajte u ukus i univerzalnost Coco Chanel!

0 komentari:

Objavi komentar

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP