Pokreće Blogger.

..pink cipele iliti free your mind, the rest will follow

>> srijeda, 13. travnja 2011.

Ovaj post je inspiriran vječnom temom uparivanja cipela i torbe, pravilom da moraju biti iste boje i odatle izbjegavanjem kupovine i nošenja cipelica u jarkim bojama, na primjer pink/ciklama zbog toga što se nema torbica iste boje i iz straha da se ne napravi neki modni promašaj. Neki moj light motiv kojim se vodim u oblačenju je da eksperimentiranjem imam uvijek šansu da nešto promašim, ali ako ne eksperimentiram, zagarantovano je da ću uvijek izgledati obično i malo dosadno. Ako mene pitate, ja i da imam pink torbicu ne bih je nosila s cipelama te boje, jer jedan jarko ružičasti komad u outfitu vam je sasvim dovoljan. Ali to je samo moje mišljenje, vaše je da na osnovu slijedećih prijedloga prosudite koliko se slažete ili ne.
Kad su u pitanju baš ružičaste ili ciklama cipelice, po meni su one odličan dodatak koji će vaš večernji outfit sa malom crnom haljinom iz dosadnog pretvoriti u fantastičan, kao u narednom primjeru:

..

Jednak efekt ćete postići i u dnevnim kombinacijama sa jednostavnom haljinom, bilo da se radi o crnoj, teget plavoj, sivoj ili smeđoj. Držite i ostatak kombinacije u takvoj boji i dodajte samo cipelice, ne može izgledati loše.

U svakodnevnim kombinacijama uz jeans, cipele takvih boja potpuno podižu kombinaciju, najobičnija bijela majica i farmerke, obične ili ovako nekog kroja, uz cipele u boji i panama šešir će izgledati totalno urban chic.

..

U svakodnevnim poslovnim kombinacijama, uz teget plave, sive ili crne hlače, uz pomoć cikalma cipelica ćete potpuno pobjeći šablonu i dosadnom dress kodu, kao na slijedećem outfitu:


....

Toliko za početak, a ako želite vidjeti još toga, vaše je samo da izrazite svoju želju!

Po želji, stiže još kombinacija sa baletankama, naravno umjesto šorca mogu se samo ubaciti tamne farmerke. Šorc i košuljica su Playlife, a jaknica Naf Naf.

...



Ukoliko ste povjerovali u lakoću kombinovanja rozih cipelica i pitate se gdje da zbavite jedne, tekst je nastao na osnovu ovih:
Adi, Zenica, 50 KM
 
A ružičaste baletanke možete naći u Gemi, preslatke, kao i ove na setu, samo od brušene kože, oko 90 KM

4 komentari:

Anonimno,  13. travnja 2011. u 05:08  

Još samo fali kombinejšn sa roza baletankama, za nas koji nosimo baletanke :)
hip hip hooray

Nadi 13. travnja 2011. u 05:22  

hehe, evo potrudim se brzo daizbacim i tu ;)

Nadi 13. travnja 2011. u 05:33  

Pitanje, uz baletanke, odaberi: jeans, sorc, suknjica, haljinica, hlače??

indira 15. travnja 2011. u 01:22  

ove sezone izgleda da cemo sve imati po jedne cipele iz Adija :)
ova zadnja kombinaija mi se posebno svidja .

Objavi komentar

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP