Pokreće Blogger.

..majice s printom u poslovnim kombinacijama

>> ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

E.K. je poželjela neke nekoliko kombinacija sa majicama s printom i pamučnim majicama u boji za ljetne poslovne kombinacije.

''Molim te ako imas ideja za poslovni look a da u kombinaciju idu i ove obicne pamucne majice u bojama da postavis nekad. Majice poput ovih
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/Shop/ProductImg/FRONT_detail_overview/57243_1.jpg
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/Shop/ProductImg/FRONT_detail_overview/59770_1.jpg http://www.c-and-a.com/de/de/shop/Shop/ProductImg/FRONT_detail_overview/68963_2.jpg
Mislim da su one idealne za tople dane, a posto na poslu provodim najveci dio dana htjela bih da uklopim nekako u poslovni dress code (koji inace nije prestrog). E.K.''

Nadam se da sam dobro shvatila šta E. želi pa evo nekoliko kombinacija, a ja se nadam da će E. i u kombinacijama koje budu dolazile u narednim danima kroz sedmične teme ili dnevne kombinacije naći nešto što joj se sviđa.

1. Moj prvi prijedlog je da uz pamučne majice klasičnog kroja nosite hlače neobičnog kroja, ovdje su prijedlog Koton hlače sad modernog mrkva kroja, dužine do članaka ili listova. Uz to ravne cipelice kao ove na slici i velika torba, a šeširićem ćete dodatno naglasiti look i napraviti dodatni pomak od potpuno običnog outfita. Dodajte još jedan kaišić u jačoj boji, ovdje uz crno-bijelu kombinaciju je idealan crveni.


..


2. Ako majice nosite uz obične uske hlače, tada dodajte na to sako da malo ''uozbiljite'' kombinaciju, a na noge obavezno cipele s platformama, one po meni čine odličnu ravnotežu sa pamučnim majicama s nekim printom ili ukrasom.

Morning girls!


3. Uz pamučne majice možete nositi svoje brogsice i hlače muškog kroja, a preko prebaciti neki ležerni sako, kao na primjer ovaj teget. Majica na setu je Koton,  brogsice su Bata, a torba Zara.

...


4. Ukoliko prije svega nosite prirodne materijale i uživate u lanu, tada uz običnu pamučnu majicu, na primjer u maslinastozelenoj boji nosite široke lanene hlače u boji pijeska i preko kaišić. Predivne lanene hlače možete naći u Kotonu, gdje imate i ovakvu a la Fendi torbu za nekih 80 KM. Uz to nosite visoke pete, kao ove iz Astre (oko 120 KM) i dodajte jedan krupan komad nakita da upotpunite ovaj urban safari look, kao što je ova ogrlica Mango.

...



5. Ukoliko ste više romantičarke tada pribjegnite pamučnim majicama koje imaju urađenu neku čipku ili sličan rad. Na prvom setu je Koton majica, na drugom Esprit.
Kombinujte ih uz suknje do koljena primjerene poslu i zatvorene špagerice kao što su ove bijele Mango ili baletanke kao ove Gema.
Uz to dodajte neki zanimljiv dodatak u kosu, kao rajf ili trakicu ili cvijet sa sličnim radom kao što je taj na majici.


...


simple

6. Još jedna ideja uz sako i majicu sa printom možete nositi kratke hlačice ili klasične duge hlače kao zamjenu i ravne cipele s velikom torbom, a obavezno dodati svileni šal

...

1 komentari:

Anonimno,  16. svibnja 2011. u 03:44  

super pitanje, majke mi :)
znači koliko sam dobro shvatila takve print majice kombinirati uz sakoe i pantalone na peglu ( različitih krojeva ) ili suknje do koljena, i većinom ravne cipele, dobijemo super kombinacije za poslovni look :)

zamzija

Objavi komentar

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP